BE THE FIRST!

Vær med i vores pilotprojekt i Danmark. Hjælp din nabo, mens du tjener penge.

Hvem er vi?

Homerr er et startup-logistikfirma fra Holland, der nu starter i Danmark. Meget spændende! Sammen med vores partnere en af de største e-tailers i Europa og et stort logistikfirma fra Danmark er vi på udkig efter entusiastiske Homerrs, der er villige til at modtage pakker for deres naboer. Hvorfor? Fordi Homerr’s mission er at eliminere forgæves forsendelser og unødvendig CO2-forurening ved leveringen af pakker!

Vær en del af vores mission sammen med over 3.500 Homerrs!

Hvem er vi på udkig efter?

Vi leder efter folk, der er villige til at modtage pakker for deres naboer fra mandag til fredag mellem kl. 10:00 og kl. 12:00. Når du har modtaget pakker, vil dine naboer kunne afhente pakker mellem kl. 16:00 og kl. 20:00 hos dig. Så hvis du er hjemme i ovenstående tidsrum og er i besiddelse af en smartphone, så bliv en del af holdet!

Fint, men hvad kan jeg få ud af det?

De fleste Homerrer slutter sig til vores netværk fordi:
Du kan bedre lære dine naboer at kende
Homerr bringer dig og dine naboer sammen via pakker.
 
Du kan tjene et par ekstra håndører
Som Homerr modtager du 6 DKK pr. pakke. Det svarer til omkring 700,- DKK om måneden.
 
Du bidrager til mindre CO2-forurening i dit nabolag
Når du bliver en Homerr, bidrager du til en mere bæredygtig logistikproces fordi pakker altid vil kunne blive leveret til en modtager. Sammen skaber vi et mere bæredygtigt miljø i nabolaget.

Hvordan fungerer det ?

Hvis du er interesseret, kan du lade os vide det via knappen nedenfor. Det er selvfølgelig ikke forpligtende. Vores danske kollegaer vil kontakte dig og fortælle dig lidt mere om Homerr, vores mål og de mennesker vi leder efter. Hvis vi begge har en god fornemmelse af arbejde sammen, så vil følgende process starte:
1. Tilmeld dig
Vores kollegaer vil have brug for nogle generelle oplysninger, såsom tilgængelighed, åbningstider og baggrund.
2. Uddannelse
Der vil være en online-uddannelse via webcam for at forklare dig mere om hvordan mobilappen virker og hvad du kan forvente som en Homerr.
3. Klar!
Når du har gennemført uddannelsen, vil du blive en del af modtage- og afsendernetværket. Du vil modtage dine første pakker inden for et par uger. I løbet af pilotperioden vil Homerr holdet være til rådighed for at besvare dine spørgsmål, hvis det er nødvendigt.
 

Lad os endelig høre, hvis du har nogen spørgsmål?