Online shoppen leuker maken.

Door het creëren van een sociaal logistiek netwerk.

Onze Missie

“Het onafhankelijke sociale netwerk van particulieren BuurtPunten en retail ServicePunten in Nederland. Altijd in de buurt en geopend na werktijd. Samen maken we pakketbezorging klaar voor de toekomst: Efficiënt, duurzaam en klantgericht.”
In 2015 werden 60 miljoen pakketjes niet in één keer bij de juiste geadresseerde afgeleverd.
Frustratie, geïrriteerde buren en grote belasting van het wegennet. Zonde.
Dat vonden Juriaan Matthijssen en Mark-Jan Pieterse ook. Als een oplossing voor dit probleem richtten zij in 2016 Homerr op.

Wie zijn wij

Wij zijn een sociale logistiek netwerk dat zich inzet op het veilig en op tijd verkrijgen van pakketjes voor de klant. Wij verbinden mensen die regelmatig thuis zijn met buurtgenoten die niet thuis kunnen zijn voor de levering van hun pakket. Online shoppen is een uitkomst, maar niet wanneer je overdag niet thuis kan zijn voor de bezorging van jouw aankopen.
Online shoppen makkelijker maken door het creëren van een sociaal logistiek netwerk, dat is wat ons drijft. Wij zijn een team met allerlei verschillende achtergronden en kennisgebieden. Wat ons verbindt is onze eindeloze energie en het idee dat de pakketbezorging beter en vooral makkelijker kan. Wij geloven in de kracht van een sociaal netwerk en dit reflecteert op ons als team.