Wil jij geld verdienen met het aannemen van pakketjes?

Verdien als winkel of particulier tot wel 200 euro per maand met het aannemen van pakketten voor uw buurtgenoten.

Voordelen

Verdien extra geld

Krijg betaald voor het ontvangen van pakketjes van jouw buurtgenoten

Ontmoet buren

Homerr brengt jou en je buurt met elkaar in contact

Bepaal zelf je tarief

Jij bepaalt zelf je tarief voor de service die je aanbiedt

Beschikbaarheid

Geef wekelijks je beschikbaarheid op voor de komende week. Daarmee heb je zelf in de hand wanneer je pakketjes gaat ontvangen

Services

Homerr verbindt particulieren (Homerrs) en lokale ondernemingen (HomerrPoints) met buurtgenoten die niet thuis kunnen zijn voor de bezorging van hun pakketje. Dit sociaal logistieke netwerk is onze kracht, samen lossen we het probleem op van het niet, te laat of verkeerd bezorgen van pakketten.

Als Homerr(Point) kun je jezelf flexibel inplannen en aangeven voor welke diensten jij beschikbaar bent. Makkelijk verdiend en nog leuk ook!

Ontvang pakketjes voor mensen uit jouw buurt. Je klanten komen het pakketje bij jou ophalen, klant blij en jij blij want je verdient makkelijk wat extra geld.

Zin in een wandeling? Retourneer de pakketjes van je buurtgenoten door deze op te halen en weg te brengen naar het postkantoor.

Hoe werkt Homerr?

Download de App in de App Store of in de Google Play Store. Daarna kun je onderstaand stappenplan volgen om pakketten te gaan ontvangen.

Schrijf je in en meld je aan als Homerr(Point).

Geef eenvoudig je voorkeuren aan.

Vanaf nu ben je vindbaar voor je buurtgenoten. Je krijgt automatisch bericht als je een order binnen hebt.

Zodra het pakketje bij jou bezorgd is, geef je dat aan in de Homerr App. Ben je Homerr? Dan neemt je buurtgenoot contact met je op om het pakketje op te komen halen. Ben je HomerrPoint? Dan komt de klant het pakket ophalen op de door jou aangegeven openingstijden.

Na afloop ontvang je een review. Maandelijks ontvang je een overzicht van alle orders en worden de verdiensten overgemaakt.

[testimonialslider id=’1′]