Wat is Homerr

Gemakkelijk een pakketje ophalen of terugbrengen kan via een van onze Homerrs. Samen met ons netwerk maken we de wereld van pakketbezorging duurzamer, gemakkelijker en leuker.

Homerr werkt samen met pakketbezorgers en webshops. Zo hoef jij je minder druk te maken om de bezorging van je bestelling, die altijd in de buurt is.

1. Snel een pakketje ophalen

Kan je niet wachten om je pakketje op te halen, maar is jouw ophaallocatie na kantoortijden gesloten? Laat je pakketje bezorgen bij een van onze Homerrs!

Homerrs zijn namelijk na werktijd geopend, dus kun jij jouw pakketje in de avond ophalen bij een buurtgenoot of een winkel om de hoek.

2. Gemakkelijk een pakketje terugbrengen

Niet tevreden met je bestelling? Het terugbrengen van een pakketje via Homerr kost minder tijd en moeite dan via de reguliere weg.

Met een simpele QR code op je telefoon geef je een pakketje af bij een Homerr Buurt- of ServicePunt. Dit zijn particulieren en lokale ondernemers die hun woning of winkel ter beschikking stellen als afgiftepunt.

De meeste punten zijn na werktijd geopend, zodat je gemakkelijk je pakketje kunt terugbrengen op een moment dat het jou uitkomt. Er is altijd wel een afgiftepunt in de buurt.

Download vandaag nog de app en meld je aan!