Een groot deel van alle online bestellingen wordt geretourneerd. Dat betekent: Hoge kosten en toenemende belasting van het millieu. Zo zien we bij Homerr dat steeds meer webwinkels experimenteren met oplossingen. Homerr biedt een oplossing; klantvriendelijke, milieubewust, competitief geprijsd. Een vernieuwende kijk op online shoppen zorgt voor een oplossing die past bij de e-commerce markt van vandaag.

Duurzaam retourneren

Retailer en op zoek naar een duurzame oplossing voor de retouren van alle bestellingen? Bekijk snel of het Homerr retourenplatform iets voor jouw organisatie kan betekenen.
Demo aanvragen

Wat is het Homerr retour netwerk?

Het Homerr retour netwerk biedt de mogelijkheid voor consumenten om pakketten gemakkelijk af te geven bij een lokale ondernemer of een buurtgenoot om de hoek. Homerr haalt deze pakketjes op door gebruik te maken van bestaande logistieke routes. Door gebruik te maken maken van bestaande logistieke routes, maken we het retour proces economisch rendabeler en beperken we de impact op het milieu en wegennet.

1. Klantgericht

Altijd in de buurt
Geopend na kantooruren
Geen verzend label
Geen printer nodig
Homerr Buurt- en ServicePunten zijn particulieren en lokale ondernemers die hun woning of winkel ter beschikking stellen als afgiftepunt. De meeste punten zijn na werktijd geopend, zodat consumenten gemakkelijk hun pakketje kunnen retourneren op een moment dat het hen uitkomt. Er is altijd wel een afgiftepunt in de buurt.
Altijd in de buurt
Geopend na kantooruren
Geen verzend label
Geen printer nodig

2. Sociaal

We zijn trots op het positieve effect van de Homerr afgiftepunten op de sociale cohesie. Kleine lokale ondernemers en particulieren kennen hun buurt als geen ander. In een tijd waarin de maatschappij steeds individualistischer wordt, doorbreken we deze trend en brengen we mensen weer bij elkaar.

3. Duurzaam alternatief

Wij geloven niet dat er meer bestelbusjes de weg op moeten. Daarom maken we uitsluitend gebruik van bestaande logistieke routes. Hiermee verminderen we de kosten van pakketbezorging en realiseren we tot 79% minder CO2 emissie per pakketje.

4. Geen IT implementatie

Homerr neemt de IT implementatie voor het retourenplatform uit handen. Daarvoor bieden we 3 verschillende opties aan. Meer weten? Neem contact op met Homerr

Vraag vandaag nog de demo aan!

Download vandaag nog de app en meld je aan!