Online shoppen leuker maken.

Door het creëren van een sociaal logistiek netwerk.

In 2015 werden er meer dan 200 miljoen pakketjes bij consumenten afgeleverd, maar liefst 30% van deze pakketjes – oftewel 60 miljoen pakketjes – werden niet in een keer bij de juiste geadresseerde afgeleverd.

Frustratie, geïrriteerde buren en grote belasting van het wegennet. Zonde.

Dat vinden wij ook. Homerr is gestart om dit probleem op te lossen; het veilig en op tijd bezorgen van jouw pakketje. Als sociaal logistiek netwerk, verbinden wij mensen die regelmatig thuis zijn, met buurtgenoten die niet thuis kunnen zijn voor de levering van hun pakket.

Online shoppen is een uitkomst, maar niet wanneer je overdag niet thuis kan zijn voor de bezorging van jouw aankopen. Het verkeerd bezorgen, in de rij staan bij het postkantoor of eerst moet achterhalen bij welke buur je pakketje is bezorgd, is verleden tijd. Online shoppen makkelijker maken door het creëren van een sociaal logistiek netwerk, dat is wat ons drijft.

En nee, wij komen niet uit de logistieke sector maar zijn een team met allerlei verschillende achtergronden en kennisgebieden. Wat ons verbindt is onze eindeloze energie en het idee dat de pakketbezorging beter kan. Makkelijker vooral. Wij geloven in de kracht van een sociaal netwerk. Buren voor buren. Beter voor jou, de buren en de logistieke sector.

Nooit meer een pakketje bij de buren zonder dat zij erom gevraagd hebben

Nooit meer wachten of thuis hoeven blijven voor je pakket

Altijd jouw pakketje, op jouw tijd bij jouw Homerr

….en misschien nog wel belangrijker; Altijd die glimlach en extra service van jouw buur, jouw Homerr, die zelf ook een keer beloond wordt voor het altijd maar aannemen van alle pakketjes!